пятница, 7 июня 2013 г.

А знаєте, як зробити смачну каву латте вдома?


Звісно ж можна купити кавоварку з функцією збиття молока в молочну піну. Але, потративши трохи більше часу можна обійтися без кавоварки.
Я варю звичайну (заварну) каву в турці і трохи охолоджую (щоб не була кипятком). А в цей час у металевій мисці підігріваю молоко, а тоді збиваю його погружним блендером близько хвилини до утворення міцної піни.
Нливаю  до чашки каву, а тоді обережно вливаю молочну піну. Справжнє латте вдома!

До речі, можна зробити ще простіше. Інколи, коли молока в пачці залишилось якраз на одну порцію кави, то я просто сильно струшею пачку з молоком, а тоді наливаю до кави. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий